Thema's

Italiaanse wijnen:

Italianen zijn pioniers op het gebied van wijn. Naast bijzondere technieken zijn er ruim 500 inheemse druivensoorten bekend en, hoe gek dat ook klinkt, er komen er meer bij! Enkele jaren geleden had men bij een oud klooster een druivensoort ontdekt waarvan men dacht dat die uitgestorven was. Deze druif wordt nu op meerdere plaatsen aangeplant en als de stokken goed geworteld zijn, worden daar mooie wijnen van gemaakt.

Europese wijnen:

De overige Europese landen produceren ook fantastische wijnen die ik u niet wil ontnemen. Daarom bied ik ook proeverijen aan uit andere landen. Zelf importeer ik enkele wijnen uit Duitsland en Luxemburg. De meest bekende druiven probeer ik te vermijden, tenzij de wijn iets heel speciaals heeft. 

U kunt kiezen uit 6, 8 of 10 soorten wijn per proeverij. Elke proeverij bestaat voor de helft uit witte en de helft uit rode wijn.

U wilt iets anders?

Ik denk graag met u mee. Als u bijvoorbeeld een proeverij wilt van alleen bubbels, of wijnen uit een specifiek land, wijn/spijs-combinaties, alleen rode wijn, alleen witte, etc… kunt u contact met mij opnemen en kan ik kijken wat ik voor u kan betekenen.